Leed dat huiswerk heet – OverLEVEN in Spanje #20

, , ,

Wat de pot schaft – OverLEVEN in Spanje #2

, , ,

Uitspraakregels Catalaans

Regelmatig word ik per mail of via mijn Facebookpagina benaderd door ouders – ze dromen van emigratie naar Spanje of hebben de keuze al gemaakt – met vragen over onderwijs in Tarragona. Hoe vonden wij de school van onze meiden? Zijn we tevreden? Hoe gaat het nu, na anderhalf jaar? Hoe doen de kinderen het? Wat viel mee en wat tegen?

Onderwijs in Tarragona

Of misschien heb je vragen over de verschillende type scholen: privé, concertado en publieke school. Wat is het verschil is ten opzicht van Nederlandse scholen? Wat de kosten zijn per kind, per jaar? Hoe zit het met huiswerk? Of bijles nodig is? Hoe hoog het niveau lig op de primaria, de ESO en het Batxillerat? Wat je vooral wel, maar ook niet moet doen om je kind(eren) op de school van jou keuze te krijgen.

Voor niets gaat de zon op

De antwoorden op deze en meer vragen vind je op het special Onderwijs Q & A pdf, die voor € 7, 95 is te downloaden via mijn webshop. Waarom je voor deze informatie zou betalen? Simpel! Mijn blog Bon Dia Tarragona is uitgegroeid van hobby tot fulltime job. Een baan waarin ik (nog) niets verdien. Sterker, mijn blog in de lucht houden, kost geld. Na anderhalf jaar, vind ik het tijd voor de volgende stap. Jij werkt toch ook niet voor niets?

Skypegesprek

Spreek je me liever persoonlijk, dan is dat ook mogelijk in een Skype-gesprek. Hiervoor breng ik
1 euro per minuut in rekening, met een minimum van 15 minuten.

Voor meer informatie of het maken van een Skype afspraak, neem je contact op via onderstaand contactformulier.