Over Bon Dia Tarragona

Bon Dia, Ik ben Petra, het gezicht achter Bon Dia Tarragona. Mijn blog is er voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen over en local tips in de Catalaanse provincie Tarragona (en soms daarbuiten). Via de OverLEVEN in Catalonië blogs en een maandelijks fotodagboeken geef ik een kijkje in mijn Catalaanse leven en dat van mijn gezin. Leuk dat je er bent.

De cijfers

Het leukste aan bloggen vind de reacties van volgers. Sinds de officiële start van Bon Dia Tarragona in oktober 2016 ontvang ik dagelijks lieve, inspirerende, motiverende en soms tot tranen toe geroerde mailtjes en berichtjes van mensen die Bon Dia Tarragona volgen en een warm hart toedragen. Het idee alleen al, geeft me vleugels.

68.946 pageviews (20 november 2017)
1800 unieke bezoekers per maand (Spanje fanaten, passanten, vakantiegangers, avonturiers en emigranten (in spé). Mijn volgers zijn zowel mannen als vrouwen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit, in de leeftijd van 30 tot 75 jaar.
2,30 minuten gemiddelde tijd lezers op Bon Dia Tarragona.nl blijven hangen
1008 likes & 1024 volgers Facebook
731 volgers op Instagram
363 volgers op Pinterest
162 volgers op Twitter
47 nieuwsbriefinschrijvingen
128 blogs geschreven

Laatste update: 20 november 2017

Samenwerken met Bon Dia Tarragona?

Ik sta altijd open voor een samenwerking met een bedrijf/merk dat goed past bij Bon Dia Tarragona. Denk aan:

  • persreis – vanzelfsprekend in Spanje – waar ik via mijn blog uitgebreid verslag van kan doen.
  • gastblog
  • product review (relevant)
  • advertorials of sponsored posts
  • review vakantiehuis
  • winacties
  • advertentie op BonDiaTarragona.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail bondiatarragona@gmail.com

Heb je een vraag over Tarragona of wil je een reistip delen? Laat dan een reactie achterlaten onder de desbetreffende blog, zodat ook andere lezers iets aan de antwoorden hebben.

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op Bon Dia Tarrgona zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Petra Schouten.  Alle artikelen op Bon Dia Tarragona zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta of waarin ik niet eerlijk mijn mening mag of kan delen.