Een familiefeest dat om elf uur ‘s avonds begint? En doorgaat tot een uurtje of 3 ‘s nachts. Dat kan alleen in Spanje! Maar laat of laat, Nit Magica, magisch nachtfeest in Ampolla, is echt een dikke, vette aanrader voor jong én oud. Dus hup, de kids verplicht siësta en wanneer ze zijn uitgeslapen, op naar vissersdorp Ampolla, aan de rand van de Ebro Delta. Het is ten slotte vakantie.

Nit Magica in Ampolla

Kleurige lichtgevende wezens, spectaculaire lichtshows op straat en in het water, goochelacts, dansmariekes, vuurvreters, snoeiharde Spaanse hits, marktkraampjes en nog veel meer…. Geloof me, je komt ogen en oren te kort tijdens Nit Magica in Ampolla. En weet niet bang om iets te missen. De verschillende optredens worden tot drie uur ‘s nachts, elk half uur herhaald. Je kunt dus op je gemak van podium naar podium dwalen en tussendoor een ijsje halen.

Magisch nachtfeest in Ampolla

Kom op tijd en reserveer tijdig een plek in van de vele restaurants in vissersplaats Ampolla. Hoewel Nit Magica pas om 23.00 uur begint, is het vanaf een uurtje of negen in de avond al gezellig druk in de haven. Kom je later, dan loop je het risico dat je auto nergens meer kwijt kunt, zoals wij het eerste jaar. En drie kilometer lopen, dáár had Lief – na vijftig rondjes rijden – geen zin meer in.

Tip! Reserveer tijdig een plekje in een van de vele restaurants in Ampolla. Dat scheelt een hoop stress en onnodig zoeken naar een parkeerplek.

Nit Magica is zo druk als Koningsdag in Amsterdam. Maar de lichtshows en optreden, die op verschillende plekken in de haven van Ampolla plaatsvinden, worden elk half uur herhaald.Ook op het water worden bijzonder spectaculaire kunsten vertoond.

Nit Magica | Magisch nachtfeest in Ampolla

Vind een hotel in AmpollaBooking.com

Praktische informatie

WAT | Nit Magica Ampolla, Magisch nachtfeest in Ampolla
WAAR | Ampolla
WANNEER | 3 augustus 2019
TIJD | vanaf 23.00 uur tot 03.00 in de nacht!!!

Geef een reactie / Deel jouw reistips

GEEF EEN REACTIE / DEEL JOUW REISTIPS!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.