Spaans leren? Is best een dingetje. Zeker voor iemand die op de middelbare school bleef zitten met een 2 voor Frans. Snel makkelijk Spaans leren? Onmogelijk. Dacht ik. En toen vlogde Cintha van Marrewijk mijn leven binnen. De leukste Spaans juf van Nederland met haar écht leuke online Spaanse les.

Spaans leren zonder talenknobbel? Lees ook deze pagina met 50 tips om Spaans te leren

De leukste Spaanse juf

Cintha – we hebben veel gemeen –  want net als ik is ze moeder, zelfstandig ondernemer, emigrant en woonachtig in Spanje. Maar Cintha is dus ook de gezelligste, een beetje gekke en de leukste Spaanse juf die ik ken. Haar aanstekelijke lach in haar vlogs maken de online Spaanse les behalve leerzaam, ook hartstikke leuk. Sterker, na haar eerste Youtubeles wilde ik gelijk meer! En zo fijn, je koopt de lessen voor het leven. Dus na elke leer dip – die ongetwijfeld komen, begin je gewoon weer lekker opnieuw. Op je eigen tijd, in je eigen luie stoel.

Lees ook mijn blog Spaans leren voor kinderen, 11 tips en Spaanse taalspelletjes

Welkomstvideo

‘Hola’ en ‘dos cervezas por favor’ dat lukt ons allemaal wel, maar hoe gaaf is het om écht Spaans te praten. En alles zelf te kunnen regelen in het Spaans?’ begint Cintha van Marrewijk in haar welkomstvideo. Luister zelf, Cintha zegt het met zoveel enthousiasme, ik was in elke geval meteen om. Snel en makkelijk Spaans leren - de grappigste Spaanse jufCintha en haar Spaanse man Tomas leren je snel makkelijk Spaans.

Online Spaanse les

Gemiddeld duurt één oline Spaanse les 15 minuten. In haar vlogs werkt de leukste Spaanse juf van Nederland samen met verschillende locals uit haar dorp in het zuid Spaanse Extremadura. Maar ook Cintha’s Spaanse man Tomas en pubers Kai & Nina helpen je snel en makkelijk Spaans leren. Cintha’s methode werkt echt, omdat ze je aanmoedigt Spaans te spreken in haar besloten Facebookgroep. Waar medecursisten die het net zo spannend vinden om Spaans te spreken als jij complimentjes geven. Hoe cool is dat!

Cintha’s geheim

Cintha is behalve grappig, ook een beetje eigenwijs. De leukste Spaanse juf lapt namelijk de meeste Spaanse grammaticaregels aan haar spreekwoordelijke laars. “Wat nou 14 grammaticale tijden? In het begin kun jij je prima redden met de tegenwoordige tijd, de voltooid verleden tijd, een supersimpele toekomende tijd en de aan-het-doen-zijn-tijd).” Snel makkelijk Spaans leren. Hoe cool is dat!

Snel makkelijk Spaans leren

Cintha kan het weten. Als 21-jarige ontdekte zij een truc om snel en makkelijk Spaans leren. “Ik was jong en wilde per sé wonen en werken op Mallorca. Een minpuntje: ik sprak nog geen Spaans. Nou is de Spaanse taal zelf is niet heel moeilijk, het is vooral de grammatica die ervoor zorgt dat studenten uiteindelijk afhaken.”

Dus pakte Cintha alle belangrijke Spaanse praktijksituaties, stampte werkwoorden in vier tijden plus zoveel mogelijk Spaanse woorden. En paste dat wat ze had geleerd op een dag, meteen toe in de praktijk. “Geloof het of niet, maar vier maanden na aankomst op Mallorca sprak ik voldoende Spaans om te worden aangenomen als filiaalbeheerder van een Spaans autoverhuurbedrijf.”

Snel makkelijk Spaans leren

Ruim 21 jaar geleden legde Cintha de basis voor de haar online cursus Snel en Makkelijk Spaans leren. Na haar tijd in Mallorca woont ze 18 jaar in Nederland met haar grote Spaanse liefde Tomas. In 2015 gooien ze het roer om en emigreren met hun zoon en dochter (destijds 10 & 12), naar Tomas’ geboortedorp in het zuid Spaanse Extremadura. Een groot avontuur, ook voor de kinderen, want zij spraken nog geen Spaans. ”

De leukste Spaanse juf | Snel en makkelijk Spaans leren | online Spaanse les

Dromen die uitkomen

Dankzij de methode die ze ooit voor zichzelf ontwikkelde, lukte het Cintha om haar kinderen binnen 3 maanden een vreemde taal te leren. “Een eyeopener. Opeens was daar het idee om mijn droom – een eigen bedrijf – in vervulling te laten gaan. Want als mijn kinderen het zo snel oppikken, dan anderen vast ook.” In 2016 start Cintha Supergoedspaansleren.nl In haar grappige video’s bootst ze de Spaanse praktijk na, oefent ze met jou de Spaanse uitspraak en daarna kun je aan de slag met   invuloefeningen en Spaanse taalspelletjes. Dus lekker vanuit je luie stoel Spaans leren. Daarnaast doe ik live uitzendingen en is er de besloten Facebookgroep, om elkaar onderling te kunnen helpen.”

Krijg Korting op online Spaanse les!

Wil jij snel makkelijk Spaans leren? Cintha (van Supergoedspaansleren.nl) heeft speciaal voor de volgers van BonDiaTarragona (jullie dus!) een leuke kortingsactie bedacht.

Meld je eerst aan via onderstaand contactformulier en ontvang van mij een KORTINGSCODE TER WAARDE VAN € 5 !!! op een online Spaanse cursus naar keuze bij Supergoedspaansleren.nl

 

Gratis proefles

Eerst zien, dan geloven? Meld je via deze link aan voor een gratis proefles en leer de belangrijkste Spaanse woorden en zinnen.

Kosten basiscursus Spaans

De basiscursus (31 lesvideo’s + opdrachten) kost normaal € 157 euro. Met de kortingscode dus
€ 152. Als extra heb je recht op een gratis online live les met Cintha op zaterdagochtend 3 februari om 10 uur.Tijdens deze live training oefent Cintha 2 Spaanse praktijksituaties met je, vergroot je je Spaanse woordenschat en leer je 10 belangrijke Spaanse zinnen. Wedden dat het naar meer smaakt?

Hablas un poco Espanol? Op de website van Cintha worden ook vervolgcursussen aangeboden. Check hier de andere online Spaanse cursussen van Supergoedspaansleren.nl

GRATIS online LIVE Spaanse Les van Cintha!

Ook in april 2018 organiseert Cintha weer een nieuwe LIVE Spaanse Les-Webinar, waar iedereen zich voor kan inschrijven. Aanmelden kan via deze link. Je wordt vervolgens per mail op de hoogte gehouden.

Geef een reactie / Deel jouw reistips

GEEF EEN REACTIE / DEEL JOUW REISTIPS!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.