Wonen in Catalonië? Heb je concrete plannen om te gaan wonen in Op deze pagina vind je veel bruikbare informatie over wonen in TARRAGONA.

Droom jij ook over emigreren naar Catalonië?

Zes maanden zomer, vier maanden lente, een maand herfst en een maand winter. Het aantal regendagen in Catalonië loopt gelijk met het aantal zondagen in Nederland.

Bergen & zee, verborgen baaitjes, ruige natuurstranden & groene rijstvelden, middeleeuwse steden & authentieke dorpen, cultuur & religie, feesten tot je erbij neervalt, culinaire hoogstandjes, GEEN massatoerisme, elke dag zon en maar anderhalf uur rijden van zowel Barcelona als Valencia.

Catalonië heeft het allemaal. Met maar twee uurtjes vliegen vanaf Nederland is deze regio heel goed bereikbaar, maar wist je ook dat je met de auto ook heel goed naar Catalonië kunt rijden? Of je nou gaat studeren, wonen of werken in Catalonië, je wordt vast en zeker verrast door de veelzijdigheid van deze regio.

 

Wonen TarragonaHier wonen wij in Catalonië. De huur voor deze masia op een sinaasappelplantage in zuiden van de provincie Tarragona is vergelijkbaar met de huurprijs voor een tweekamerappartement in Nederland.

Wonen Catalonië

Gezondheidszorg in Catalonië
Verzekering regelen in Catalonië
Onderwijs in Catalonië
Belastingzaken en NIE nummer in Catalonië