Over BonDiaTarragona

Bon Dia, Ik ben Petra, het gezicht achter BonDiaTarragona. BonDiaTarragona is een persoonlijk travelblog en bedoeld voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen over en local tips in – en soms buiten – de Catalaanse provincie Tarragona. Daarnaast geef ik via Over LEVEN in Spanje blogs en maandelijkse fotodagboeken een kijkje in ons Catalaanse leven.

De cijfers

Wat ik het leukste vind aan bloggen? Contact! Sinds de start in oktober 2016 ontvang ik bijna dagelijks lieve, inspirerende, motiverende, tot tranen geroerde mailtjes en berichtjes van mijn fans. Mensen die ik niet ken, maar geen woord van wat ik schrijf willen missen. Het idee alleen al, geeft me vleugels.

41.000 pageviews
1700 unieke bezoekers per maand (Spanjefanaten, passanten, vakantiegangers, avonturiers en emigranten (in spé). Mannen en vrouwen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit, in de leeftijd van 30 tot 75 jaar.
2,30 minuten gemiddelde tijd dat volgens op BonDiaTarragona blijven hangen
814 Facebookfans
560 volgers op Instagram
274 volgens op Pinterest
82 volgers op Twitter
37 nieuwsbriefinschrijvingen
> 90 blogs geschreven

Laatste update: juni 2017

Samenwerken met BonDiaTarragona?

Ik sta altijd open voor een samenwerking met een bedrijf/merk dat goed past bij BonDiaTarragona. Denk hierbij aan:

  • persreis – vanzelfsprekend in Spanje – waar ik via mijn blog uitgebreid verslag van kan doen.
  • gastblog
  • product review (relevant)
  • advertorials of sponsored posts
  • review vakantiehuis
  • winacties
  • advertentie op BonDiaTarragona.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail bondiatarragona@gmail.com

Heb je een vraag over Tarragona of wil je een reistip delen? Laat dan een reactie achterlaten onder de desbetreffende blog, zodat ook andere lezers iets aan de antwoorden hebben.

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op BonDiaTarrgona zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Petra Schouten.  Alle artikelen op BonDiaTarragona zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta of waarin ik niet eerlijk mijn mening mag of kan delen.