Over BonDiaTarragona

Bon Dia, Ik ben Petra, het gezicht achter BonDiaTarragona. BonDiaTarragona is een persoonlijk travelblog en bedoeld voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen over en local tips in – en soms buiten – de Catalaanse provincie Tarragona. Daarnaast geef ik via Over LEVEN in Spanje blogs en maandelijkse fotodagboeken een kijkje in ons Catalaanse leven.

De cijfers

Wat ik het leukste vind aan bloggen? Het contact met mijn volgers! Sinds de start in oktober 2016 ontvang ik bijna dagelijks lieve, inspirerende, motiverende en soms tot tranen geroerde mailtjes en berichtjes van mensen die BonDiaTarragona volgen. Het idee alleen, geeft me vleugels.

47.040 pageviews (11-juli 2017)
1700 unieke bezoekers per maand (Spanjefanaten, passanten, vakantiegangers, avonturiers en emigranten (in spé). Mannen en vrouwen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit, in de leeftijd van 30 tot 75 jaar.
2,30 minuten gemiddelde tijd dat volgens op BonDiaTarragona blijven hangen
837 Facebookfans
568 volgers op Instagram
288 volgeRs op Pinterest
82 volgers op Twitter
37 nieuwsbriefinschrijvingen
> 103 blogs geschreven

Laatste update: 11  juli 2017

Samenwerken met BonDiaTarragona?

Ik sta altijd open voor een samenwerking met een bedrijf/merk dat goed past bij BonDiaTarragona. Denk aan:

  • persreis – vanzelfsprekend in Spanje – waar ik via mijn blog uitgebreid verslag van kan doen.
  • gastblog
  • product review (relevant)
  • advertorials of sponsored posts
  • review vakantiehuis
  • winacties
  • advertentie op BonDiaTarragona.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail bondiatarragona@gmail.com

Heb je een vraag over Tarragona of wil je een reistip delen? Laat dan een reactie achterlaten onder de desbetreffende blog, zodat ook andere lezers iets aan de antwoorden hebben.

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op BonDiaTarrgona zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Petra Schouten.  Alle artikelen op BonDiaTarragona zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta of waarin ik niet eerlijk mijn mening mag of kan delen.