Ben je geïnspireerd geraakt door BonDiaTarragona,nl? Woon je ook in noord Spanje? En kan je schrijven?  Top! Meld je aan als blogger voor Bon Dia Tarragen en deel jouw Tarragona must do’s met meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand.

Schuilt er een Spanje blogger in jou?

Woon jij ook in Catalonië? Heb je schrijftalent en lijkt het je leuk om jouw tips en ervaringen met anderen te delen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Bon Dia Tarragona bloggers gezocht

Op BonDiaTarragona is ruimte voor Bon Dia Tarragona bloggers. Vrouwen, maar ook mannen die het leuk vinden om op vrijwillige basis te schrijven over hun ontdekkingen in Tarragona en andere delen van Catalonië.

Je vindt het geweldig om te schrijven over jouw nieuwe thuisland en je deelt jouw ontdekkingen graag met Nederlanders en Belgen die geïnteresseerd zijn

Hoe vaak je een blog aanlevert, bepaal je zelf. In ruil voor jouw blogs zijn er mogelijkheden om producten te testen en in toenemende mate de mogelijkheid om voor BonDiaTarragona uitjes en/of accommodatie.

Wat krijg je terug?

Een platform waarop jij je ervaringen kunt delen en leuke reacties van BonDiaTarragona volgers (geloof me, daar krijg je vleugels van).
Meewerken aan het succes van BonDiaTarragona.nl
De mogelijkheid om uitjes en accommodaties in Tarragona te testen
Recensiemateriaal.
Heb je een blog, dan komt er uiteraard een linkje naar jouw blog in je profiel.

Bloggen voor BonDiaTarragona?

Stuur een mailtje naar bondiatarragona@gmail.com, vertel me wie je bent, wat je doet, in welke plaats je woont en sinds wanneer. En deel vijf blog ideetjes.

Voordat je als reisblogger voor BonDiaTarragona aan de slag gaat, Skypen we. Klikt het? Dan schrijf je een proefblog. Bij wederzijds enthousiasme word je toegelaten tot de bloggersgroep van BonDiaTarragona.

 

Geef een reactie / Deel jouw reistips