Bloggen kost zoveel tijd. Wat zeg ik, mijn hobby vraagt meer dan een parttime baan, maar dan zonder het salaris. Dat ik het volhoud, is mede vanwege de vele hartjes (onder de riem). Ze geven mij vleugels. Dus bedankt allemaal. Op deze pagina verzamel ik de liefste en leukste opstekers. Lees je mee?

Opstekers

10 oktober 2017
Eddy Olde Hanhoff “Met zoveel passie aan de wereld laten zien wat je zelf leuk vond en dit ook met iedereen willen delen. Ik wou dat ik dat zelf ook kon. Van harte en nog vele jaren erbij voor je geweldig nuttige website.” Over 1 jaar Bon Dia Tarragona .nl – terugblik

10 oktober 2017
Coby Barendsen: “Wat ben je toch geweldig bezig. Zeker als je zo ziet wat je allemaal in 1 jaar tijd voor elkaar hebt gekregen. Krijg altijd zin om op reis te gaan, als ik jouw verhalen zo lees. Ga zo door. “Over 1 jaar Bon Dia Tarragona .nl – terugblik

25 september 2017
Mar Herwig: “Hoi Petra, Ik kijk elke dag weer uit naar wat voor schoons je vandaag weer in petto hebt voor me. Moet nog zo veel ontdekken over dit gebied waar ik zo onwijs verliefd op geworden ben! Het is iedere dag weer genieten hier. Vooral voor mijn camera. Maar daar hoef ik jou niets over uit te leggen. Dank je wel!

18 september 2017
Ilse Geverink: “Hoi Petra, Bedankt voor deze tip! Gister zagen we onze eerste menselijke toren al op het Placa de la font. Zo leuk! Zijn nog twee weken in Tarragona, dus bekijken ook graag de bonte parade. Hartelijke groeten.”

4 september 2017
Nielson Plomp: “Hola, wat een super leuke site en blogs. Ik lees ze met veel plezier.”

24 augustus 2017
Lisa: “Ik heb je blog eerder bij toeval ontdekt en ben beginnen lezen.. en lezen.. waar iedereen van droomt, dat doe jij gewoon! Veel plezier daar nog, en ik ga je volgen ?”

10 augustus 2017

Klik op de foto en kom bij de blog

3 augustus 2017

Klik op de foto en kom bij de blog

29 juli 2017
Els Sytsma van camping Casa Valerosa: “Wat een gave foto’s! Super gedaan zo, met dat zwart als thema. Heel mooi. Van genoten, ook al staan we niet in de file ?”
Over: BDT Black Travelpics

27 juli 2017
Shahrzad: “Zo herkenbaar. Wij hebben er nu 2,5 maanden op zitten. En het is nu al een roller coaster van emoties soms maar ook een beleving van zoveel nieuwe mooie kansen die op je afkomen en al het prachtigs wat je hier kan doen. Op naar nog vele jaren geluk xx.”OpstekersKlik op de foto en kom bij de blog

24 juli 2017
Klein Spaans Geluk: “En dan denken wij, al veul meegemaakt in 1.5 jaar. Respect en blijven genieten.”

3 juni 2017
Sandrine Roel: “Goedenavond, Wat een leuke verhalen schrijf je! Afgelopen 5 weken zijn wij in Tarragona/ Tortosa en omgeving geweest en hebben simpelweg genoten!”

opstekersKlik op de foto en kom bij de blog

13 juni 2017
Fattoria: “Ziet er prachtig uit. Ik ga van de zomer naar Spanje, ik zal de wijnkathedraal in El Pinell de Brai zeker op mijn lijstje zetten.”
Over Catedral del Vi – wonderschoon wijnpaleis.

9 mei 2017
Elly Tabbers: “Vandaag op advies van BonDiaTarragona de binnenstad van Reus bezocht. Prachtig. We hebben genoten. Dank je wel voor de tip. ??

15 april 2017
Pedro John Meijer: “Wat leuk om jouw mooie blog via de Telegraaf tegen te komen. Tortosa is inderdaad een schitterende laats om van het leven te genieten.”

OpstekersKlik op de foto en kom bij de blog

3 april 2017
Pauline Kalkhove: “Wat prachtig verwoord, Petra! Ik voel jullie liefde voor Mora en Cruz, en weet zeker dat zij dat ook elke dag hebben gevoeld.”
Over: Rust zacht lieve vrienden.

6 maart 2017
Barbara de Swaan: “Iemands leven via Facebook volgen is leuk, maar jullie fotodagboek is 100x leuker en dan zie ook nog mijn eigen commentaar terugkomen! Ga zo door, geniet van al het moois Cataluña te bieden heeft en blijf jullie leven als een avontuur beleven!

3 maart 2017
Shahrzad: “Traantje gelaten ? Ongelofelijk hoe moeilijk het voor jullie moet zijn. Ik hoop dat de steun en de liefde die jullie samen met elkaar delen jullie met de tijd helpt om erboven op te komen. Wens jullie en de meiden heel veel sterkte toe ❤.”
Over: Rust zacht lieve vrienden.

4 januari 2017
Merel: “Ahhhhh wat een heerlijkheid! Wat een kado’tje om uit te pakken en een genot om jouw blogs te lezen Petra!! Met een kop koffie aan tafel de laptop openklappen en jullie geweldige avonturen te verorberen met illustratieve foto’s. Dank je wel voor zoveel inspiratie weer.”

1 december 2016
Johan Vermeire: “Mooie blog. Leuk als er mensen zijn die in hun leven laten kijken hoe het er aan toe gaat bij emigreren. Wij zetten binnenkort de stap met onze twee kinderen.”

17 november 2016
Sabine: “Mooi geschreven en heel herkenbaar! Ik krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik denk aan mijn afscheid nu twee jaar geleden. Heel moeilijk! Al die herinneringen en mensen die je achterlaat. Gelukkig ben ik na 2 jaar nog steeds blij dat ik de stap heb gezet om naar Colombia te gaan. Succes!”
Over: Afscheid nemen bestaat niet