Over Bon Dia Tarragona

Bon Dia, Ik ben Petra, het gezicht achter Bon Dia Tarragona. Mijn blog is er voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen over en local tips in de Catalaanse provincie Tarragona (en soms daarbuiten). Via de OverLEVEN in Catalonië blogs en een maandelijks fotodagboeken geef ik een kijkje in mijn Catalaanse leven en dat van mijn gezin. Leuk dat je er bent.

De cijfers

Het leukste aan bloggen vind de reacties van volgers. Sinds de officiële start van Bon Dia Tarragona in oktober 2016 ontvang ik dagelijks lieve, inspirerende, motiverende en soms tot tranen toe geroerde mailtjes en berichtjes van mensen die Bon Dia Tarragona volgen en een warm hart toedragen. Het idee alleen al, geeft me vleugels.

Meer info? Ga hier naar de MEDIAKIT

91.000 page views (1 mei 2018)
Gemiddeld 2200 unieke bezoekers per maand (Spanje fanaten, passanten, vakantiegangers, avonturiers en emigranten (in spé). Mijn volgers zijn zowel mannen als vrouwen met de Nederlandse en Belgische nationaliteit, in de leeftijd van 25 tot 75 jaar.
Lezers blijven gemiddeld zo’n 2,30 minuten ‘hangen’ op BonDiaTarragona.nl

Samenwerken met Bon Dia Tarragona?

Ik sta open voor samenwerking met een bedrijf/merk dat goed past bij Bon Dia Tarragona. Denk aan:

  • persreizen – vanzelfsprekend in Spanje
  • gastblog
  • product review (relevant)
  • advertorials of sponsored posts
  • review / promotie vakantiehuis
  • winacties
  • adverteren op BonDiaTarragona.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail bondiatarragona@gmail.com

webwinkel maken

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op Bon Dia Tarrgona zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Petra Schouten.  Alle artikelen op Bon Dia Tarragona zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar ik niet achter sta of waarin ik niet eerlijk mijn mening mag of kan delen.

Bon Dia Tarragona mailinglist

Niets missen? Meld je hier aan voor de Bon Dia Tarragona mailinglijst en ontvang 10 inspirerende Tarragona screensavers cadeau!

* indicates required/

( dd / mm )


View previous campaigns.