Kampeervakantie in Tarragona? Of waar dan ook in kamperen? Ik moest er lang niets van weten. Want geklooi met rollen wc-papier. Luchtbedden die langzaam leeglopen. In de rij voor de douche met een piesstraaltje. Met een teiltje vieze vaat richting wasplaats en klamme kleding na een fikse regenbui. Wat mij betreft geen ingrediënten voor een relaxte vakantie. Tot je het gewoon probeert en het allemaal best blijkt mee te vallen met die kampeer-ellende.

Charme Camping Tarragona

We gingen overstag voor de kinderen. Want na alle kampeerverhalen van vriendinnen wilden zij nou ook wel eens kamperen. Lief koos voor Catalonië, ik zocht er een charme camping in Tarragona bij. We kwamen uit bij de allerleukste, piepkleine Pippilangkous camping in de buurt van het dorp El Perello.  Een klein geheim dat ik eigenlijk niet wil delen….

Kamperen in Tarragona

Ben jij net als wij destijds op zoek naar een gezellige, kleinschalige Charme camping in Tarragona. Lees dan vooral verder.

Een charme camping staat voor een sfeervolle vakantie vol rust, ruimte en natuur in een prachtige groene omgeving. Geniet van een sfeervolle vakantie in Catalonië met partner, jonge kinderen of de hele familie. Kampeer op een karaktervolle camping in je eigen tent, caravan of camper.

Heb je liever wat meer comfort, boek dan een safaritent, lodge of stacaravan met privé sanitair. Op een charme camping in Catalonië ben je op een prachtige locatie, weg van de drukte. Ervaar een heerlijk kampeergevoel in een informele, persoonlijke sfeer.

Outdoor algemeen

Charme camping Tarragona

Camping Ametlla
Camping l’Ampolla Playa Kleinschalige familiecamping, Nederlandse eigenaar. De camping heeft een zwembad, maar lig ook aan het strand. Het centrum van vissersdorp l’Ampolla is lopend bereikbaar via een mooie boulevard.
Casa Valerosa

En zo vertrokken we in de zomervakantie van 2013 met de auto naar Spanje.  Naar de allergezelligste charme camping in Catalonië. Voor een welverdiende kampeervakantie in Tarragona.

Charme camping Casa Valerosa – El Perello.

Die kampeervakantie werd een groot hoogtepunt. Kamperen is hartstikke leuk, zeker met kleine kinderen. Niet alleen de meiden hadden tijd tijd, wij genoten ook. Van de rust, van de vrijheid, van het mooie weer, buiten leven in een overweldigd mooie natuur en van de kneuterige gezelligheid. Dat we hier nu wonen, zegt genoeg.

Kampeervakantie in noord Spanje

Wat is jouw favoriete charme camping in Tarragona?  En wat maakt deze charme camping speciaal?
Geef een reactie / Deel jouw reistips