Huurauto vliegveld Reus?

Vliegveld Reus ligt 5 km van de modernistische stad Reus en op 8 km van Tarragona, de hoofdstad van de gelijknamige provincie.

Auto huren op vliegveld Reus

U kunt een auto huren op luchthaven Reus  en van daaruit de omgeving ontdekken. Er zijn ongeveer 10 autoverhuurbedrijven op Reus Airport.

De autoverhuurbalies op vliegveld Reus zijn te vinden in de hal, links van uitgang.

Vliegveld Reus is een kleine luchthaven. Huurauto’s vind je op twee minuten lopen van de ingang van de luchthaven. Omdat je natuurlijk zo snel mogelijk op je vakantieadres wilt aankomen, is het verstandig om alvast voor vertrek een huurauto te boeken bij een van de autoverhuurbedrijven op vliegveld Reus.

Huur auto vliegveld Reus

Huur auto vliegveld Reus

Vliegveld Reus is vernoemd naar de Catalaanse stad Reus en ligt 105 kilometer ten zuidwesten van Barcelona. Het vliegveld wordt vooral in de zomermaanden druk bezocht vanwege de korte afstand tot onder andere de toeristische badplaats Salou.

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die naar Reus Airport vliegen zijn RYANAIR, Jetairfly, Jet2, Thomson Airways en sinds 2017 in de zomermaanden vliegt ook Transavia op luchthaven Reus.

Vliegveld Reus ligt vijf kilometer van de stad modernistische stad Reus. Met de auto rijd je in tien minuten naar het centrum van de stad. Tarragona, ooit de belangrijkste Romeinse stad van Hispanje, ligt acht kilometer van het vliegveld. In 45 minuten rijd je naar het zuiden van de provincie Tarragona. Is de eindbestemming Barcelona, ben je een kleine anderhalf uur onderweg (105 km).

Autoverhuurbedrijven vliegveld Reus

Spanje autohuur

Direct regelen

  • Vliegtickets boeken
  • Hotels zoeken
  • Taxi reserveren
  • Auto huren