Bon Dia Tarragona krijgt ontzettend veel lieve berichten en opstekers van volgers. Maar ik word ook steeds vaker door de reisbranche op waarde geschat. En dan met name door het Spaans Verkeersbureau.

Blogprijzen en nominaties 2018

Eind november 2018 werd ik met mijn blog over de Ebre Correfoc in Tortosa winnaar van de Blogprijs 2018. De uitreiking vond plaats op de Spaanse ambassade in Den Haag. Lees hieronder een passage uit het persbericht van Proef Spanje en het Spaans Verkeersbureau.

Eerste prijs Blogprijs Proef Spanje

“Vervolgens werd, ook na vertoning van een korte video van alle genomineerde bloggers, bekend gemaakt dat Petra Mathey Schouten met haar blog “Ebre Correfoc Tortosa | Het bal van de vuurduivels” (blog bondiatarragona.nl) de winnaar is van de Blogprijs PROEF SPANJE 2018. Oordeel van de jury was dat het chronologisch en goed geschreven was; van moment tot moment word je meegenomen in dit feestspektakel. Een echte belevenis.”

Vermelding lijst met inspirerende reisbloggers

Naast de eer en een glazen trofee, heb ik bovendien een 3 daagse reis gewonnen. Een reis voor twee naar de regio Madrid. Uiteraard deel ik later meer over dit avontuur in een blog.

En dan staat BonDiaTarragona zomaar in de top 5 van inspirerende Nederlandse bloggers in Spanje. Lees hier de blog van reismagazine Muchosol

Blogprijzen en nominaties 2017

In 2017 worden mijn blogs Citytrip Tortosa | Liefde op het tweede gezicht & San Sebastian met kinderen, 11 tips geselecteerd de het Spaanse verkeersbureau voor de Blog- en Persprijs Proef Spanje

Blogprijzen Het was nog even spannend, maar uiteindelijk werd ik net geen eerste met mijn blog over Tortosa.

Blogprijzen en nominaties 2016

In 2016 wordt mijn blog Tuna Tour, spartelen in een school tonijnen geselecteerd voor Proef Spanje Blogprijs.

over leven in Spanje