Bon Dia, Welkom op mijn blog. Dus u overweegt om te gaan samenwerken met Bon Dia Tarragona? Tof! Ik werk graag samen met relevante merken en bedrijven (Spanje gerelateerd / reisbranche). En dat kan op heel veel verschillende manieren. Geweldig toch als wij elkaar verder kunnen helpen? Dus lees snel verder en ontdek wat Bon Dia Tarragona voor u/uw bedrijf kan betekenen.

Adverteren op Bon Dia Tarragona

Wilt u uw vakantiehuis verkopen of voor langere tijd verhuren? Of zoekt u iemand die een product of dienst kan reviewen?  

Werkt u als verzekeringsagent, Nederlandse gestor, Nederlandse makelaar, Nederlandse gids, fietsenverhuurder, oppas of campingeigenaar in Catalonië? En zoekt  u iemand die op een aantrekkelijke manier uw diensten/producten aan de man/vrouw kan brengen?

Of…

Heeft u een internationaal verhuisbedrijf en zoekt u nieuwe klanten? Heeft u een Catalaans/Spaans catering bedrijf in Nederland, dat u onder de aandacht wilt brengen? Werkt u als emigratiecoach? Ook u kunt adverteren op Bon Dia Tarragona. Meer weten over de mogelijkheden voor samenwerken met Bon Dia Tarragona? Benieuwd naar de tarieven voor adverteren op Bon Dia Tarragona? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Tot slot

Zoek je voor een persreis (uiteraard in Spanje) een gezellige, sociale, goedlachse freelance journalist die ook kan fotograferen? I’m your woman.

Lees hier de reisproducties (o.a. Oman, California, Wales, Helsinki, Nice & Bordeaux) die ik maakte in opdracht voor Zin, Flair, Fabulous Mama en National Geografic Traveler.

Samenwerken met Bon Dia Tarragona

Overweegt u samen te werken met Bon Dia Tarragona? Zoals ik hierboven schreef, sta ik open voor samenwerking met bedrijven/merken die goed passen bij Bon Dia Tarragona. Nog even alle mogelijkheden op een rij. Ps. Klik op de links voor voorbeelden van eerdere samenwerking met Bon Dia Tarragona. 

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen over wat Bon Dia Tarragona voor jouw bedrijf/merk kan betekenen? Of wil je meer weten over de advertentie tarieven? Stuur een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina.

Bon Dia Tarragona Opstekers!

Een ontzettend fijne bijkomstigheid van bloggen, vind ik de reacties van volgers. Sinds de officiële start van Bon Dia Tarragona in oktober 2016 ontvang ik regelmatig inspirerende en motiverende mailtjes. Berichten van mensen die Bon Dia Tarragona volgen en mij een warm hart toedragen. Het idee alleen, geeft me vleugels.

Ga hier naar de pagina met opstekers

Bon Dia Tarragona Cijfers

Gelukkig wordt het harde werken beloond. De afgelopen jaren heeft Bon Dia Tarragona flink wat fans aan zich weten te binden. 

  • Elke maand verwelkomt Bon Dia Tarragona gemiddeld 6000 unieke bezoekers
  • Bezoekers zijn Spanje fanaten, vakantiegangers en emigranten (in spé)
  • Bon Dia Tarragona volgers zijn zowel man als vrouw in de leeftijd van 25 tot 75 jaar.
  • Zij hebben voornamelijk de Nederlandse én de Belgische nationaliteit
  • Bezoekers blijven gemiddeld 2,30 minuten ‘lezen’ op Bon Dia Tarragona

Laatste update: 5 maart 2021

Bon Dia Tarragona op social media

Vanzelfsprekend is Bon Dia Tarragona actief op social media. Hieronder volgt een opsomming van de sociale media kanalen van Bon Dia Tarragona en het aantal volgers.