Wij wilden na drie jaar verhuizen van het platteland in de buurt van Tortosa, naar badplaats Cambrils.  Dus vroeg ik aan onze buurman, van wie wij de masia huurden, of ik soms nieuwe huurders moest zoeken?  Daar had Pere wel oren naar. Ik schreef een blog met de titel Spaans droomhuis te huur. Dezelfde middag had ik tien aanmeldingen. Sterker, de eerste ticket om onze Spaanse droomhuis te bezichtigen werd meteen geboekt.

Spaans droomhuis te huur

Twee weken later! Hoera, ons eerste droomhuis heeft vanaf 1 augustus nieuwe bewoners. Jessica en Willem, gefeliciteerd en we hopen natuurlijk dat jullie net zulke mooie jaren in Campredó zullen beleven als wij. Droom jij ook van emigreren, of ben je op zoek naar een droomhuis in de provincie Tarragona? Houd mijn blog in de gaten, want binnenkort deel ik meer droomhuizen (koop en huur).

Op avontuur onder de Spaanse zon?

Heb jij een Spaans droomhuis te huur. Heb jij een Spaans droomhuis te koop en wil je deze onder de aandacht brengen, bij mensen die echt geïnteresseerd zijn in de provincie Tarragona? Neem contact op via bondiatarragona@gmail.com en vraag naar de advertentie mogelijkheden.

Spaans droomhuis te huur

Nog niet meteen kopen, maar eerst ontdekken, hoe leuk de provincie Tarragona is? En hoe mooi bijvoorbeeld de natuurparken zijn?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.