Wat een reacties, likes & shares afgelopen week op de Facebookpagina van BonDiaTarragona, naar aanleiding van mijn blog Leuk Spaans leren | 50 tips. Gracias, me gusta mucho! Guess what?  De winnaars van de Winactie De kleine Spaans voor dummies zijn bekend.

Winactie De kleine Spaans voor dummies

Onder tip 3 van de 50 tips schreef ik over de supercoole winactie die ik heb geregeld met BBNC uitgevers, de uitgever van de bekende Dummies taalgidsen. Ik mag namelijk aan twee geluksvogels De kleine Spaans voor dummies weggeven!

Keuze stress

Altijd lastig om te kiezen, want ik gun jullie natuurlijk allemaal een Kleine Spaans voor dummies. Maar helaas kunnen voor deze winactie maar twee personen de winnaar zijn.

1. Melanie Oliveira – droomt over emigreren naar Spanje en wil heel graag Spaans leren om met haar Spaanse schoonfamilie te kunnen communiceren.
2. Diana Emm – schreef dat ze De kleine Spaans voor dummies graag wil gebruiken om tijdens haar vakanties met Spaanse mensen in kleine dorpjes te kunnen communiceren.

Winactie De kleine Spaans voor Dummies

Winnen winnen, nog meer winnen

Mensen blij maken, voelt goed en smaakt naar meer. Naar aanleiding van de enorme respons op de winactie De kleine Spaans voor Dummies ga ik mijn best doen voor meer Spanje gerelateerde winacties. Dus blijf BonDiaTarragona.nl zeker volgen op Facebook, Instagram & Pinterest.

Oh ja en kijk je graag video’s? Of heb je net als ik Youtube verslaafde tieners in huis. Vertel hen over het BonDiaTarrgana Youtube kanaal van vlogger Marvy. 

Zo blijf je altijd op de hoogte van al het leuks en moois in de Catalaanse provincie Tarragona en wie weet win jij de volgende keer. Hasta luego!

PS. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Bedankt allemaal voor jullie support!

Geef een reactie / Deel jouw reistips

GEEF EEN REACTIE / DEEL JOUW REISTIPS!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.