Het mooie Natuurpark Els Ports ligt op nog geen twintig autominuten van onze Catalaanse boerderij in de heuvels van Campredo. Sterker, ik zie te toppen van het natuurpark vanuit ons keukenraam. Maar waar te beginnen? En welke paden te bewandelen? Welke trails zijn voor ‘wandelwatjes’ niet te zwaar. Ja, ik geef het toe, WATJE. Ik ben namelijk niet getraind. Gelukkig is buurvrouw Fernanda een fervent hiker. Niet te beroerd bovendien, om ons op sleeptouw te nemen. Op dus naar Caro La Barcina in natuurpark Els Ports. Haar favoriete wandeling en nu dus ook die van mij!

Caro la Barcina | Mooie wandeling in Els Ports
Houd je van hiken, dan ben je op je plek in natuurpark Els Ports. En hoe fijn is het, om na een mooie klim low budget te eten en slapen in een fijne boshut in het hart van natuurpark Els Ports. Klik op de foto voor meer info en boeken.

Hiketrail Els Ports | Caro La Barcina

In oktober verkenden we Caro La Barcina. Een bijzonder mooie wandeling van maar 3,2 kilometer enkele reis. Natuurlijk in natuurpark Els Ports. Met een niveauverschil van nog geen honderd meter. Dus prima te doen dus deze bergwandeling. Zelfs voor wandelwatjes als wij en gezinnen met jonge kinderen.

Wandelroute Els Ports | Adembenemende vergezichten

Ik kan hier nu een heel verhaal ophangen over adembenemende vergezichten en grillige rotspartijen. Of over wilde steenbokken en bijzondere planten en bloemen. Maar volgens mij kan ik beter laten zien, waarom deze trail in natuurpark Els Ports een must-do wandelroute is. Want je kent het gezegde. Eén foto zegt meer dan duizend woorden. 

La Barcina Els Ports
Natuurlijk ben ik trots. Zie je daar links op de folder twee moppies? Die meiden van ons staan gewoon model voor de Catalaanse folder over deze prachtige wandeling in Natuurpark Els Ports.

Praktische informatie

WAT | Wandeling Caro La Barcina in Els Ports 
WAAR | Natuurpark Els Ports
AFSTAND | 3,2 kilometer (anderhalf uur – heen en terug)
MOEILIJKHEIDSGRAAD |  Makkelijk 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.