Het is nog rustig wanneer ik met de meisjes een entreekaartje koop bij de kassa voor Food Fashion la Rapita, een festival in Sant Carles de la Rapita. Kosten 3 euro, inclusief drankje! Marvy en Pippa mogen zelfs gratis naar binnen en krijgen nog een lolly ook. Lachend trek ik mijn portemonnee. Dat kan alleen in Spanje.

Festival in Sant Carles de la Rapita
Vijf kilometer van het centrum van Sant Carles de la Rapita, maar met twee heerlijke zwembaden en pal naast het strand. Het terras van dit hotel biedt uitzicht op de natuurreservaten Alfacs en de Ebro Delta. Klik op de foto voor meer info en boeken.

Food & Fashion in de Ebro Delta

Het mode-, gastronomie- en muziekfestival van de Terres de l’Ebre Food Fashion La Rapita wordt deze zomer voor de derde keer georganiseerd. Een klein, maar fijn festival met foodtrucks, een pop up markt met de nieuwste trends op mode en woongebied, activiteiten voor kinderen en natuurlijk muziek. 

Als je dan toch in de buurt bent, ontdek HIER wat je nog meer kunt doen in de Ebro Delta

Haven festival Sant Carles de la Rapita

Homemade hamburgers, Argentijnse empanadas, ambachtelijk ijs, natuurlijk tapas, goed gevulde sandwiches, verrukkelijke crêpes, cocktails en echte koffie. Op het havenfestival in Sant Carles de la Rapita komt ook de inwendige mens aan z’n trekken.

Het loopt tegen achten en er staan nog geen rijen dik voor bij de foodtrucks, maar geloof me, over een uur of twee wordt het hier dringen voor een hapje en een drankje. Mijn tip! Komt vroeg (rond 19:30 uur). Dan heb je lekker de tijd om op je gemak te snuffelen en eten.
Springkussens, een knutselhoek, een photo Booth en een goochelaar. Ook voor kinderen is genoeg te zien en beleven op het haven festival in Sant Carles de la Rapita. 

Sieraden algemeen

Zie jij jezelf al dobberen op deze reuze flamingo?

Top Hotel in Sant Carlos de la Rapita

Villa Playa Delta del Ebro ligt op 300 meter van de jachthaven San Carlos de la Ràpita en op 5 minuten lopen van het strand. Deze modern ingerichte villa heeft een grote woonkamer met houtkachel, maar ook 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ideaal dus voor families of vriendengroepen. Daarnaast heeft deze villa uitzicht op zee en is bovendien van alle gemakken voorzien.

Praktische informatie

WAT | Food Fashion la Rapita
WAAR | In de jachthaven van Sant Carles de la Rapita
WANNEER | Derde weekend van augustus, vanaf 18:00 uur 23.30 uur
ENTREE |
€ 9 abonnement voor de 4 dagen (inclusief drankjes)
€ 3 voor een dagticket
Kinderen onder de 12 jaar gratis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.