Is het een vliegtuig? Is het vogel? Zo begint de flyer van het elfde Concurs Difresses Canines. Op de foto erboven een gemaskerde tekkel. Dat deze verkleedwedstrijd voor honden geen opwarmertje is voor carnaval, maar een serieuze zaak, lees ik via Google translate.

Alaaaaf

Het gekostumeerde hondenbal wordt georganiseerd om aandacht te vragen en geld op te halen voor de zwerfhondenopvang in Deltebere. Zoals te verwachten, word ik op dit (te) gekke kleurige Catalaanse low budgetfeestje niet teleurgesteld. Veel kijkplezier!

verkleedwedstrijd honden bdt in beeldOp de parkeerplaats achter het politiebureau in Deltebre worden de deelnemers opgetuigd. verkleedwedstrijd honden bdt in beeld

verkleedwedstrijd honden bdt in beeld

verkleedwedstrijd honden bdt in beeldZou mini mouse eh boxer dit verkleedfeestje net zo leuk vinden als haar baasje? verkleedwedstrijd honden bdt in beeldDon’t mess with superdog!verkleedwedstrijd honden bdt in beeld

verkleedwedstrijd honden bdt in beeldDeze paars gelakte ‘dame’ is de knuffel van een welgestelde dame….verkleedwedstrijd honden bdt in beeld…die deze competitie behoorlijk serieus neemt.

verkleedwedstrijd honden bdt in beeldWie gaat straks met een bokaal naar huis? verkleedwedstrijd honden bdt in beeldBruid Cinta ging helemaal los op haar outfit en die van stoere Rock…verkleedwedstrijd honden bdt in beeld…die speciaal voor deze verkleedwedstrijd zijn mooiste stappers heeft aangetrokken.verkleedwedstrijd honden bdt in beeldKitty checkt nog even het parcours.verkleedwedstrijd honden bdt in beeldJe ziet Milla denken: Waarom doe ik in …. mee aan deze verkleedwedstrijd?Plankenkoorts?verkleedwedstrijd honden bdt in beeldAnd the winners are…..SUPERgranny & Groover.

Nieuwe baasjes gezocht

Veel honden in Spanje wachten op een beter leven. En lief dat ze zijn. Ik kan het weten. Wij adopteerden Moya en Cruz 5 en 3 jaar geleden voor het leven via Animal Care Espana.

Maar ook de asiels in onze nieuwe woonomgeving zitten vol. Bijvoorbeeld Associació DeltaRescat, de organisatie van het gekostumeerde feestje. Of Protectora Arca in Tortosa, waar wij onze nieuwste grote liefde Dio lieten chippen.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie / Deel jouw reistips

GEEF EEN REACTIE / DEEL JOUW REISTIPS!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.