Gekleurde hangmatjes met uitzicht op het meer. Schommels onder hoge bomen. Stoere wigwams. Een open restaurant waar iedereen eet wat de pot schaft. Biologische groente en fruit zijn te koop en staan uitgestald tussen lange eettafels. Wilde paarden en kleine stiertjes draven door de wei. Scharrelvlees dat wordt klaargemaakt op knapperend haardvuur. En een coole buitenbar mét deejaybooth. Temps de Terra Ebro Delta heeft het. Wat zeg ik – deze biologische boerderij Amposta – is wat mij betreft een beetje Ibiza in de Ebro Delta.

Temps de Terra | Slowfood

Temps de Terra Amposta is een zelfvoorzienende landbouw- en veeteeltproject aan de voet van de Sierra del Montsià en onSpaans hip. Een beetje Ibiza in vallei de Cabiscol. Op het landgoed kan je elk weekend en op feestdagen terecht voor ontbijt, lunch, aperitief. Geen plek voor zeurpieteters en colafreaks.  Bij Temps de Terra eet je wat de pot schaft. Slow Food. Zelfs bier en de wijn zijn 100% biologisch.

Biologische boerderij Amposta

Alles wat op de biologische boerderij Amposta wordt verbouwd en gemaakt is te koop: seizoensgebonden groenten en fruit, olie, vlees, eieren, honing, azijn, olijfolie, pasta en yoghurt. Maar ook verse bouillons, ijs, vruchtensappen, jam of plantaardige puree.

Ontdek via deze link hoe mooi de Ebro Delta is

Ibiza in de Ebro Delta

Restaurant Temps de Terra is authentiek en totaal zen zonder overbodige luxe. Een fantastische plek zoals ik die vaak op Ibiza ben tegengekomen. Naast lekker eten is dit ook de plek om met familie en vrienden te chillen, te  dansen, te spelen, te knutselen, te picknicken, te wandelen, paard te rijden, te hiken, te mediteren, te borrelen, naar een concert te luisteren, boog te schieten en te raften. Check hier het aanbod

Temps de Terra Amposta

Rond het tweede weekend van september is deze biologische boerderij Ebro Delta het decor van het grootste technofeest in Terres de l’ Ebre. Lovermut Festival Temps de Terra gaat op zaterdag om 12:00 van start. Op zondagochtend 06:00 wordt de laatste plaat gedraaid.  Dat betekent gewoon 18 uur knallen in de allermooiste vallei in Amposta. Onder het genot van zelf gebrouwen bier of een GT on the rocks.

Tickets voor Lovermut kosten € 13 inclusief consumptie. Natuurlijk blijft restaurant Temps de Terra Amposta al die tijd open. Er is een markt en ook genoeg te beleven voor kinderen (overdag).

Praktische informatie

WAT | Restaurant Temps de Terra Amposta | Biologische Boerderij Ebro Dela
WAAR | Afslag l’Ametller s/n, Vall de Cabiscol, AMPOSTA
GEOPEND | Zaterdag, zondag & feestdagen van negen tot negen.
PRIJS MENU | 25 euro voor 5 gangen inclusief water en wijn, kinderen 10 euro.

Tip! In het voorjaar en tijdens het hoogseizoen is het verstandig om tijdig te reserveren bij Temps de Terra Amposta.

Na de maaltijd hebben ouders de optie hun kinderen voor 5 euro te laten knutselen.
Kinderen blij, jij blij, want lekker lang en rustig natafelen.
TELEFOON: 977 09 08 94

2 comments

  1. Ha….die techniek. Ik snap soms niet waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Op mijn laptop namelijk niets aan de hand. Wel op mijn mobiel. Anyway, ik heb nu een andere hangmatfoto ingevoegd en nu lijkt het probleem opgelost. Bedankt voor de tip Barbara!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.