Juli was zonovergoten. Onze jaarlijkse zomervakantie in Nederland kreeg daardoor een Spaans tintje, met lange lome avonden aan het strand en op het water. Kijk je mee in Emigratie Fotodagboek Juli 2018.

Emigratie Fotodagboek Juli 2018

Over emigreren heeft iedereen een mening. De één vindt het stoer, een ander is jaloers, een derde wil óók, nummer vier snapt niet waarom je je kinderen hierin meesleept of waarom je alles overboord gooit. We hadden inderdaad een droomhuis in de Beemster, een superfijn leven met lieve vrienden en familie, alles erop en eraan. Maar hoe gek het ook klinkt, soms is het fijn om alles overhoop te gooien, te voelen dat je leeft. Diepe dalen, hoge pieken, peper. Emigreren staat voor ons voor AVONTUUR.

Emigratie Fotodagboek juli 2018

1 juli 2018

Emigratie Fotodagboek juli 2018 / Emigratie Fotodagboek #25

Ha, de eerste oogst van een hobbyboerin BioGroente uit eigen tuin.

3 juli 2018

Emigratie Fotodagboek juli 2018 / Emigratie Fotodagboek #25

Na de kookles racen we naar vissersdorp l’Ampolla, waar Pips vriendin Nuria haar verjaardagspartijtje viert.

Emigratie Fotodagboek Juli 2018 | 4 juli

Mostra Jazz Tortosa is een groots, maar kleinschalig Jazztival. De crème-de-la-crème uit de Jazz-wereld treedt vier avonden op rij op in steegjes en restaurants, op podia en terrassen en op binnenplaatsen van musea en andere belangrijke gebouwen in Tortosa. Jazzliefhebbers moeten zeker even op de foto klikken!

8 juli 2018

Vuurwerk Festival in Tarragona
De jaarlijkse vuurwerkwedstrijd in Tarragona stond bovenaan op mijn verlanglijstje. Vier avonden op rij ligt Platja Miracle  namelijk vol met vuurwerkliefhebbers. Wij liggen de tweede avond op het stadsstrand van Tarragona en worden niet teleurgesteld. Mensen wat een belevenis en wat een prachtige vuurwerkshow. Volgend jaar liggen wij hier weer. Houd jij van vuurwerk afsteken?
Klik op de foto voor een super handige en coole vuurwerkgadget! 

9 juli 2018

Emigratie Fotodagboek juli 2018 / Emigratie Fotodagboek #25Na de zomer start Marvy op EIC International del Camp in Salou. Hoogste tijd dus om haar uniform bij elkaar te shoppen.

Emigratie Fotodagboek #25 | 25 juli 2018

Emigratie Fotodagboek juli 2018 / Emigratie Fotodagboek #25Kijk nou hoe vet, mijn eigen BonDiaTarragona.nl auto.

28 juli 2018

Platja Trabucador Ebro Delta
In afwachting van de bloedmaan nemen we het ervan op mijn favoriete strand in de Ebro Delta Platja Trabucador. Zoek je een fijne Nederlandse Camping in de buurt van dit ruige natuurstrand? Klik op de foto voor meer info en boeken.

31 juli 2018

Catalaans voor beginners? Klik op de foto!

Hoe was JULI voor jou? Ik ben benieuwd. Bedankt voor het lezen van mij Emigratie Fotodagboek #25

Adeu, Petra

PS: Volg je BonDiaTarragona al op Facebook, Instagram en Pinterest?

2 comments

  1. Ja, soms best lastig. Ken je de site Wikiloc, daarop zijn vaak duidelijke routes plus info te vinden van mensen die graag wandelen. Misschien dat dat helpt om je weg te vinden. xxx

  2. wij hebben ook een heerlijke zomer gehad in Nederland en zijn sinds 8 oktober weer in Eucaliptus we wandelen graag en veel alleen …een goede wandeling te vinden die klopt volgens informatie….is vaak erg tegenvallend..klopt nooit…geen wegbewijziging…tijden kloppen totaal niet…Jammer….Maar.we blijven zoeken en proberen..

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een berichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.