Leven in de stad, is anders dan leven op het platteland. Zeker wanneer je in Spanje woont. Wanneer wij over enkele maanden de masia in Campredó verruilen voor een bovenwoning in Cambrils, hoeven we niet meer berg op en af. Dan hoeven we ook geen gaten meer te ontwijken in het wegdek. Of off road, om hout te sprokkelen voor de open haard.

The Beast | Voor stoere mannen

Woon je eenmaal in de stad, mag je al blij zijn als je voor één auto een parkeerplaats dichtbij huis vindt. Bovendien zullen we in Cambrils vaker op de fiets stappen. Wat zeg ik, we hebben geen eens een fiets. In plaats daarvan hebben we The Beast, zoals Yuri onze Pajero na aanschaf doopte. En dat plattelands bakbeest, hoe stoer en handig ook, hebben we in de stad dus niet meer nodig.

Waarom we het Spaanse platteland verruilen voor de stad? Je leest het hier…

Te Koop | Mitsubishi Pajero voor stoere mannen

Te koop | Mitsubishi Pajero (L040) 3.0 V6 handgeschakelde versnellingsbak met airconditioning. Origineel Duitsland uit 1990. Geëxporteerd naar Spanje. Kenteken Spanje (19-02-1993). Wij kochten deze ‘klassieker’ van een garage in Bilbao, Spaans Baskenland. Onderhoud tot op heden alleen bij de officiële Mitsubishi-dealers, facturen beschikbaar.

Reparatie van differentieel en remmen. Distributieriem, accu en waterpomp zijn vervangen. Omdat het differentieel niet meer verkrijgbaar was, kochten wij in 2017 een zelfde type Pajero, die we gebruiken als donorwagen. De motor van deze donorauto (188.000 km) en versnellingsbak zijn in goede staat.

De vraagprijs voor deze Pajero is INCLUSIEF donorauto. De periodieke voertuiginspectie (ITV) is geldig tot februari 2020.

De auto kan worden gelift en bekeken in de Mitsubishi-garage in Amposta.

Meer info? Spaans telefoonnummer + 34-603496827, Nederlands telefoonnummer + 31-631788655.

Prijs (€ 6000, -) richtprijs inclusief donor auto

Exporteren naar Nederland?

Deze Mitsubishi Pajero kan naar Nederland door ons gereden. Ook kunnen wij het export document en eventueel Nederlands kenteken voor deze auto regelen.

Meer informatie?

Het Beast is inmiddels verkocht.

 

 

GEEF EEN REACTIE / DEEL JOUW REISTIPS!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.