Stel je eens voor. Je zit aan een tafeltje op een drijvend restaurant Ebro. Geen luxe toestand, meer dan een uitgebouwd vlot – dat aan elkaar hangt van steigers – is Xiringuito de la Costa niet. Maakt ook niet uit. Het zijn meer de ervaring en het uitzicht, die het ‘m doen. Zachtjes dobberend staar je naar meisje dat zich gillend van plezier van een drijvende glijbaan in het water laten plonsen. De ober haalt je – met een kuchje – terug in het nu. In zijn handen  een grote pan dampende arroz negro. Je lievelings. Terwijl lief de borden vol schept met inktzwarte rijst, schenk jij de glazen nog eens bij met ijskoude witte sangria.

Xirinquito de la Costa is niet meer

UPDATE 26 juli 2019 |  In juli 2019 is restaurant de la Costa, drijvend restaurant Ebro Delta gesloten door de Mossos. Dit, omdat volgens de Catalaanse politie. de vergunningen van het restaurant niet in orde waren. Maar gelukkig drijft er nog een ander restaurant in Badia dels Alfacs, namelijk oesterfarm Musclarium.

Xiringuito de la Costa | Drijvend restaurant Ebro Delta

Bewaren

Bewaren

Praktische informatie
Update, zodra de vergunningen weer op orde zijn, gaat Xiringuito de la Costa waarschijnlijk weer open. Check de status van drijvend restaurant Ebro Delta via onderstaande link.

Ga hier naar de website van Xiringuito de la Costa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.