Loslaten, fietsen in Valencia, een nieuw avontuur en gek doen met de Catalaanse buren. Kijk je mee in Ons Emigratie Fotodagboek December 2018.

Emigratie Fotodagboek December 2018

Over emigreren heeft iedereen een mening. De één vindt het stoer, een ander is jaloers, een derde wil óók, nummer vier snapt niet waarom je je kinderen hierin meesleept of waarom je alles overboord gooit. We hadden inderdaad een droomhuis in de Beemster, een superfijn leven met lieve vrienden en familie, alles erop en eraan. Maar hoe gek het ook klinkt, soms is het fijn om alles overhoop te gooien, te voelen dat je leeft. Diepe dalen, hoge pieken, peper. Emigreren staat voor ons voor AVONTUUR.

Emigratie fotodagboek december 2018

1 december 2018

Emigratie fotodagboek december 2018 | Fotodagboek #30Ik blijf nog even schaamteloos mezelf promoten hoor, want zo’n prijs win je niet elke dag.

2 december 2018

Emigratie fotodagboek december 2018 | Fotodagboek #30

Zo raar is het niet dat veel mensen het lastig vinden om de Spaanse taal te leren. Maar gelukkig leiden veel leuke wegen naar Rome … eh Madrid.

Lees ook mijn blog 50 tips om op een leuke manier Spaans te leren

6 december 2018

Emigratie fotodagboek december 2018 | Fotodagboek #30Wanneer we een dagje Barcelona doen, huren we eigenlijk altijd een fiets bij dit betrouwbare Nederlandse verhuurbedrijf.

7 december 2018

Nou, we hebben hem hoor. Bij het vierde tuincentrum dat we bezochten was het raak. En zo werd het ook dit jaar weer een Operatie Kerstboom.

8 december 2018

Hondenstrand Riumar Delta del EbreElke maand rijden we wel een keer naar het hondenstrand in Riumar, in het zuiden van de Ebro Delta.

16 december 2018

Emigratie fotodagboek december 2018 | Fotodagboek #30Bekijk hier de Valencia vlog die Marvy maakte voor haar Youtube kanaal BonDiaTarragonaMarvy

Klik op deze link voor meer info en fietsen huren in Valencia

22 december 2018

Emigratie fotodagboek december 2018 | Fotodagboek #30Maandenlang struinden we internet af, bezochten we huizen en reden we door straten in en rondom Cambrils. Maar dat nieuwe droomhuis vonden we niet. Tot we ons droomhuis opeens voorbij zagen komen. Hartje stad, op 1 kilometer van het strand.  Een dag na de bezichtiging zitten we bij de makelaar om het huurcontract te tekenen. Helemaal klaar voor een nieuw avontuur.

Emigratie Fotodagboek december 2018

Hoe was de laatste maand van het jaar voor jou? Laat het me weten in via een berichtje onder deze blog. Vind ik leuk!!!

Adeu, Petra

Volg je BonDiaTarragona.nl al op Facebook,  Instagram en Pinterest?

2 comments

  1. Hoi Marga, Lief dat je het vraagt. Ik wil wel… maar het komt er de laatste maanden erg van. Helaas. De fotodagboeken zijn erg bewerkelijk en ik ben nu zo druk met de voorbereiding van de verhuizing naar Cambrils. Maar zodra ik een gaatje heb, gooi ik er een paar fotodagboeken achter elkaar uit.

  2. Hallo Petra, hopelijk ben je niet gestopt met je foto dagboek?

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een berichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.