Halloween is aangekomen in Cambrils. Dat wordt griezelen in Parc Sama. Kom vanaf aankomend weekend, tot en met de tweede zondag van november op spoken jagen tijdens Halloween Parc Sama Cambrils. Vind jij de schedel in Mirador Toren? Durf jij op bezoek bij de geesten in de druipgrotten? En waarom staat een guillotine in de wijnmakerij? Je ontdekt het tijdens Halloween in Parc Sama.

Halloween in Parc Sama Cambril
Na een middag vol spanning is het heerlijk genieten bij deze fantastische B&B op steenworp afstand van Parc Sama. M
eer info en boeke, klik op de foto.

#HalloweenParcSama

Wandel tussen meer dan meer dan duizend soorten flora en fauna en geniet van de herfstkleuren en geluiden. Ga op zoek naar de vijf griezelige fotocalls, die speciaal voor Halloween verstopt op het enorme modernistische landgoed van 14 hectare! Maak super scary foto’s en deel je engste plaatjes via social media met de hashtag #HalloweenParcSama. De griezeligste inzending wint een jaarpas voor Parc Sama voor seizoen 2021! Happy Hunting.

Halloween Parc Sama

Ps. Dit jaar zullen er vanwege de huidige omstandigheden Corona ontwikkelingen geen speciale Halloween activiteiten plaatsvinden tijdens #halloweenparcsama

Kom meer te weten over het modernistische Parc Sama in Cambrils

En vergeet niet om je foto’s te delen met de hashtag #HalloweenParcSama

Ook in Pretpark PortAventura in Salou is het Halloween. Ontdek via deze link de speciale Halloween kortingsactie. Happy hunting!!!!

Praktische informatie

WAT | Halloween in Parc Sama Cambrils
WAAR | Parc Sama Cambrils
WANNEER | op zaterdag en zondag, vanaf 24 oktober tot en met 8 november

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een berichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.