Je moet geen last hebben van hoogtevrees als je bij Refugio Ciriac Bonet wilt eten. Het terras van de gerenoveerde berghut is gebouwd op een spectaculaire klif aan de rand van het mooiste bergdorp in Tarragona, namelijk Siurana in Serra de Montsant.

Hostel Refugi Ciriac Bonet Siurana
Wauw, wat een pareltje van een hotel, op steenworp afstand van bergdorp Siurana. Klik op de foto voor meer info en boeken.

Toosten op grote hoogte

Vooruit, we moeten bijna anderhalf uur wachten op de bestelde homemade pizza, salade met gegrild vlees en patatjes en we krijgen om beurten geserveerd, maar we zijn dan ook met z’n achten. Bovendien is het zondag, wat lunch betreft, voor veel restaurants dé drukste dag van de week. Ach, we klagen niet. Er zijn vervelender plekken om op je bordje eten te moeten wachten.

Siurana Restaurant

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! Of toch wel? Siurana staat ook bekend als klimmersparadijs. Het restaurant biedt plaats aan 35 personen en heeft de uitstraling van een luxe grot. Ook zijn er twee terrassen. De prijzen voor een maaltijd variëren van 16 tot 33 euro. Je kunt bij Refugi Ceriac Bonet terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het Siurana restaurant is elke dag geopend. Reserveren is aan te raden, maar niet verplicht. BEHALVE op woensdag. 

Eenvoudig hostel

Slapen kan ook in Refugi Ciriac Bonet, het hostel beschikt over 18 stapelbedden verdeeld over drie slaapkamers voor elk 6 personen en drie gedeelde badkamers, voorzien van warm water. In de wintermaanden kan het behoorlijk koud zijn, want er is geen verwarming op de kamers. Wifi is er wel. Luxe is anders, maar wakker worden met dit uitzonderlijke uitzicht, maakt alles goed.

Praktische informatie

WAT | Refugio Ciriac Bonet
Heel het jaar geopend, drie eenvoudige kamers, lunch en diner
WAAR | Placa de la Torre Alta 1, Siurana
TELEFOON | (0034) 676 88 37 52
MAIL | refugisiurana@hotmail.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een berichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.