Zombies in Reus, bloeddorstige monsters in PortAventura, spoken in het park en bungelen boven een afgrond. Oktober was me het maandje wel.. Kijk je mee in Emigratie Fotodagboek Oktober 2018.

Emigratie Fotodagboek Oktober 2018 

Over emigreren heeft iedereen een mening. De één vindt het stoer, een ander is jaloers, een derde wil óók, nummer vier snapt niet waarom je je kinderen hierin meesleept of waarom je alles overboord gooit. We hadden inderdaad een droomhuis in de Beemster, een superfijn leven met lieve vrienden en familie, alles erop en eraan. Maar hoe gek het ook klinkt, soms is het fijn om alles overhoop te gooien, te voelen dat je leeft. Diepe dalen, hoge pieken, peper. Emigreren staat voor ons voor AVONTUUR.

7 oktober 2018

Grandparents Week is een van de vijf projectweken op de Internationale school in Salou. Opa en oma zijn uitgenodigd voor een dans- en zangoptreden op school en worden bovendien getrakteerd op een Spaans gedicht.

Sale Januari 2019

9 oktober 2018

De modernistische stad Reus wordt ook wel ‘klein Parijs’ genoemd. Snap ik wel, want shoppen kan je hier als de beste.

Emigratie Fotodagboek Oktober 2018 | 10 oktober

Bon Dia Tarragona Fotodagboek
Collegi Teresia ligt qua biologie wel enorm voor op wat ze in Nederland moesten leren.

 

11 oktober 2018

Vandaag heb ik Altafulla ontdekt, een prachtig stadje net boven de stad Tarragona.  In het oude centrum was toevallig een concert bezig. Na dit muzikale intermezzo dronk ik heerlijke wijn bij Lola Bistro om de hoek. Wat een knus tentje.

12 oktober 2018

Het blijft genieten, dat uitzicht vanuit ons keukenraam.

13 oktober 2018

Playa la Mora, half oktober. De lucht oogt donker, maar het is gewoon nog 27 graden en dus prima strandweer.

16 oktober 2018

Emigratie fotodagboek oktober 2018 | Fotodagboek 28Tarzan is er niets bij in Jungle Trek. In vier uur zes parcours afgelegd met Pip. Het (angst)zweet staat op mijn rug, maar man wat ben ik trots op ons.

20 oktober 2018

Gele lintjes, Catalaanse vlaggen, demonstratie en op veel muren politieke leuzen. Zolang de politiek gevangenen niet vrij zijn, laten de Catalanen van zich horen.

24 oktober 2018

Van begin oktober tot half december staat Portaventura in het teken van Halloween. Ben je rond deze tijd in de buurt van Salou, sla een bezoek aan het pretpark dan niet over. Horrorhuizen, een horroroptocht, een horror bos en honderden angstaanjagend verkleedde en geschminkte medewerkers. Kosten, nog moeite worden gespaard om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

27 oktober 2018

Emigratie fotodagboek oktober 2018 | Fotodagboek 28Logeren in een heus Tempeliers kasteel? Lees mijn blog over het Parador Hotel in Tortosa.

29 oktober 2018

Twee keukens onder een dak. De bovenverdieping van dit pand aan het strand van Miami Platja is het domein van Japans restaurant Fish, beneden huist restaurant Limonero.

31 oktober 2018

Emigratie fotodagboek oktober 2018 | Fotodagboek 28Trick or treat. 11 november maar dan anders. Natuurlijk slaan Pip en haar angstaanjagende vriendinnen Nuria en Paula het huis van juf Herenia niet over.

Hoe was OKTOBER voor jou? Ik ben benieuwd. Bedankt voor het lezen van mijn fotodagboek oktober 2018. Tot in een volgend emigratie fotodagboek!

Adeu, Petra

PS: Volg je BonDiaTarragona.nl al op Facebook,  Instagram en Pinterest?

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een berichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.